lørdag 21. november 2009

Fremskrittspartiet i fritt fall hos LO-medlemmer!

Det er gledelig å kunne konstatere at oppslutningen om Fremskrittspartiet blant LOs medlemmer har falt fra 22,2 prosent ved stortingsvalget i høst til 14 prosent ved utgangen av oktober. Samme undersøkelse fra Synovate viser at Høyre går frem fra 6,2 prosent til 11,2 prosent, og Arbeiderpartiet går frem fra 53,8 prosent til 54,5 prosent.

Jeg ser det slik at Femskrittspartiet – i en bit for bit politikk – for å demontere velferdsstaten, og gjøre offentlige tjenestetilbud så dårlige at ingen til slutt vil ha dem. Fremskrittspartiets viktigste budskapet for knekke velferdsstaten, og ødelegge for offentlige trygdeordninger, helse- og skoletilbud er å stimulere og bygge opp under “de stigende forventningers misnøye”. Poenger er at alle offentlige tilbud/utgfter må finansieres!

Fremskrittspartiets løsning er å gi store skattelettelser (spesielt ovenfor rike), for derigjennom å påføre landets økonomi med underskudd. Det vil binde kommende genereasjoners skattebetalere til å betale gammel statsgjeld – fordi at vi i dag skal få beholde (lokkes) men noen kroner ekstra i lommeboka. De vil bruke mer penger enn vi har. Vi har sett hvordan tidligere president George W. Bush i USA har gjort dette. Han overtok en god økonomisk status fra tidligere president Bill Clinton, som i ettertid har påført USA en enorm statsgjeld. Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt gjør det samme i disse dager. Han gir den svenske befolkningen nye skattelettelser gjennom å påføre den svenske befolkningen økt statsgjeld.

Fremskrittspartiet gjør i tillegg alt hva de kan for ødelegge for arbeidstakernes og trygdedes rettigheter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar