onsdag 29. juli 2009

Den rød-grønne regjering sitter ikke på gjerdet

Det er gledelig at den rød-grønne regjeringen arbeider målrettet i forholdet til den maritime næringen. Dagens Næringsliv presenterer i dag (29.07) at Nærings- og handelsdepartementet siden 2007 har lagt frem en ny strategi for denne næringen.
Det er nå kjent at Kristian Siem flytter 24 offshoreskip hjem til Norge. I tillegg forhandler Regjeringen med John Fredriksen som også vurderer flere av sine skip til Norge.
Dette må være signaler som står i meget sterk kontrast til hva Fremskrittspartiet og Høyre har utbasunert de siste dagene i mediene om utflagging av kapital, i tilknytning til Stein Erik Hagen oppslag - som vil flytte mesteparten av formuen sin ut av landet. Det viser seg altså at den rød-grønne regjeringen ikke fører en ”næringsfiendtlig politikk” - slik Høyre og Fremskrittspartiet sier, men viser handlekraft!
Det er slike handlekraftige regjeringer norske arbeidstakere og trygdede trenger også i kommende Stortingsperiode (2009-2013), for å sikre et fortsatt velferdssamfunn! La dem få fortsette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar