torsdag 30. juli 2009

Kommunikasjonsbyrået Geelmuyden.kiese krever ca 740.000 kroner for oppdrag som medierådgiver for styrerepresentant i Aker Holding - Berit Kjøll. Er det mulig? Dette må være en overprising som man har vansker for å tro at er sann.

Berit Kjøll burde selvsagt ha klarert med sine oppdragsgivere (Røkke/ evt. Staten) før hun konsulterte seg med kommunikasjonsbyrået, men når Kjell Inge Røkke bruker sine medierådgivere/ korps av medarbeidere – så er det helt naturlig at Berit Kjøll også må få anledning til det. Noe annet ville vært helt urimelig i en slik med den medieinteressen den fikk.

Ser da at Fremskrittspartiets Ulf Leirstein er ute og mener at det er helt urimelig at skattebetalerne skal betale denne regningen. Leirstein mener videre at når man er statens representant i et stort selskap, og da må man forvente at vedkommende klarer å redegjøre, også overfor media, for hva vedkommende har gjort.Det ville vært et rått parti for å si det mildt – men ”rått parti” er jo en del av den allmenne politikken i Fremskrittspartiet.

Men at kommunikasjonsbyrået Geelmuyden.kiese krever ca 740.000 kroner for en slik jobb er jo totalt urimelig, dvs en døgnpris på ca 16 500.- (over 6 1/2 uke) viser en grådighetskultur som ikke er sann.Det sier ikke Fremskrittspartiet noe om (selvsagt) – det virker som om grådighetskultur er en del av partiets kultur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar