lørdag 29. oktober 2011

Fremskrittspartiet tom for politiske saker?

Fremskrittspartiet tom for saker?

Statsminister Jens Stoltenberg meldte forfall til en middag på slottet. Begrunnelsen var at statsministeren prioriterte å delta på TV-showet til Fredrik Skavlan. Fremskrittspartiets Carl I Hagen forsøker å lage et svært nummer av dette, ved siden av den borgerlige pressen som gjør alt for å forsøke å stigmatisere sittende regjering med mål å få en borgerlig regjering fra 2013. Carl I Hagen forsøker og spissformulerer denne saken for å få dette avbudet til nærmest å være en majestetsfornærmelse, og en fornærmelse mot det norske folk (Dagsnytt 18.00/ NRK 2 28.10.2011).

- Dette viser hvor fatalt en politisk debatt er forfalt.
- Dette viser at Fremskrittspartiet er gått tom for saker – og har falt på nok en stigmatiseringsbølge.
- Disse utfallene kommer fra en tidligere partileder i Fremskrittspartiet (Carl I Hagen), som hadde så liten respekt for sine velgere – og offentlig midler – at han knapt møtte opp i Oslo bystyre hvor han var innvalgt, og som samtidig mottok godtgjørelse for møtevirksomhet han ikke (knapt) utførte).
- Etisk sett må det være en større forbrytelse å svikte demokratiet og demokratiske valg fora, enn å dyrke en overlevelse fra adels- og embetsmannsveldet med festmiddag,
- Her forsøker Carl I Hagen (og den borgelige pressen) å lage sake av forfall til en middag, som mange andre har meldt forfall til gjennom tidene.

Jens Stoltenberg valgte å stå foran folket han er valgt av og for – fremfor en middag på slottet. Er det slik at i Fremskrittspartiet er en middag på slottet viktigere enn stille opp for folket de er valgt av og for?

Når skal vi begynne i diskutere seriøs politikk i dette landet, når verden rundt oss holder på å falle hverandre økonomisk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar