tirsdag 30. august 2011

TV 2 og nyhets- og valgsendinger

Det er velkjent fenomen at borgerlig presse sprer ensidig høyrepropaganda i stort mon. Men aldri er det før blitt så gjennomskuet som etter at Frp 2 – unnskyld TV 2 kom i drift. Slik propaganda handler også om å sverte partiene på venstresiden, samt ha sterk ubalanse i saksfremstillinger, innslag og deltakelse fra partier på venstresiden.

I dag forsøkte TV 2 å fremstille det som at det er forferdelig dyrt å bo i rød-grønne kommuner (ca kr 1 000,- pr år).

Det TV 2 ikke fortalte, er at i eksempelvis Fremskrittspartistyrte kommuner er kommunegjelden høyest!

Det TV 2 heller ikke forteller noe om, og som fremkom i (VG) i dag - at i Fremskrittspartistyrte kommuner bruker man i snitt 15.200 kroner mindre pr år pr elev enn i kommuner der ordføreren kommer fra SV.

Underforstått. TV 2 mener det er bedre å bo i en forgjeldet kommune med lave kostnader (leve på forskudd) enn å bo i kommuner som satser på kvalitet i velferdstilbudene.

På sikt – må det være langt bedre å bo trygt og godt i en kommune hvor velferd, utjamning, utdanning mv er god – fremfor å bo i en ”tut-og-kjør-kommune” med minimumsløsninger og stor gjeld (som fremtidens skattebetalere må betale for)!

TV 2 fremstår på denne måten som uredelige mht objektiv nyhets- og valgsendinger - og dermed ødeleggende for demokratiet og demokratiske prosesser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar