lørdag 24. april 2010

Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon igjen

Jeg har tidligere skrevet om Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon. Også Justisdepartementet ser den samme galskapen i Fremskrittspartiets budskap og politikk.

Følgende er hentet ut fra Aftenposten.no, sitat;

Aftenposten.no skriver i dag (24.04) at Justisdepartementet går ut og hevder at Fremskrittpartiets politikk vil føre til motsatte resultater av hva partiet selv sier at de ønsker.

Fremskrittspartiets forslag til statsbudsjett for 2010, ville mer enn halvert midlene til Utlendingsdirektoratet, og nesten halvert Utlendingsnemda, som forvalter asylpolitikken i Norge. Det ville ført til at en strøm av asylsøkere fikk opphold, og Justisdepartementet mener at slurvete behandling vil føre til at flere får opphold. Hvis man kutter i stillinger vil det bli færre til å behandle søknadene eller behandlingen vil bli veldig lite grundig, sier statssekretær Pål Lønseth til Aftenposten.no.

Statssekretæren mener også at Fremskrittspartiets strenge asylpolitikk ville før til mer kriminalitet, lengre soningskø og manglende plasser i varetektsfengsel. Mindre penger til asylmottak vil føre til at flere asylsøkere blir stående uten tak over hodet, hevder Justisdepartementet.
De måtte uten lovlig inntekt ha skaffet seg mat på egen hånd. Fremskrittpartiets asylpolitikk vil lede til økt vinningskriminalitet, mer vold og flere sosiale problemer, sier Lønseth.

Sitat slutt.

Selvsagt har Justisdepartementet et poeng her! Fremskrittspartiet har selvsagt aldri hatt noe imot stor innvandring til Norge – og helst av fattige mennesker. Fremskrittspartiet dobbeltkommuniserer – og mange velgere biter dessverre på Fremskrittspartiets agn!!!
Fremskrittspartiets leier inn dyktige markedsføringskonsulenter, som spesialiserer det på å sende budskap som appellerer til folket – spesielt ovenfor de med midlere og lavere utdanning og lønnsnivå – gjennom dobbeltkommunikasjon. Det fordi flertallet i befolkningen tilhører gruppen lavere/ midlere utdanning og lønnsnivå – og er dermed en viktig velgergruppe (stemmeberettigede).

Derfor er en studie og analyse av Fremskrittspartiets program en god investering for nettopp de med lavere/ midlere utdanning og lønnsnivå!

Saken er den at Fremskrittspartiet oser av hat mot arbeidstakere med nettopp midlere og lavere utdanning og lønnsnivå! Bare se (les) hva Fremskrittspartiet vil gjøre med Arbeidsmiljøloven, tariffavtaler og streikeretten til nettopp disse arbeidstakergruppene ( dvs ovenfor arbeidstakere på lavere/midlere lønns- og utdanningsnivå).

Fremskrittspartiet fremste mål er å få inn mange fattige inn i Norge som mulig - som kan underby norske arbeidstakere på lønninger og andre faglige rettigheter. Fremskrittspartiet vil at utenlands arbeidskraft, og innvandrere, skal komme inn og underby norske arbeidstakere (med midlere og lavere utdanning) på lønns- og arbeidsvilkår.

Da arbeidsledigheten steg kraftig på 90-tallet, var et av hovedbudskapene til Fremskrittspartiets formann, Carl I. Hagen i kampen mot arbeidsledigheten – at arbeidstakere (med midlere/ lavere utdannings- og lønnsnivå) skulle begynne å underby hverandre på lønn – slik at det skulle bli lettere for dem å få jobb. I det lå det en klar melding om at arbeidstakere skulle begynne å undergrave opparbeidede lønns- og arbeidsvilkår inngått gjennom tariffavtaler. I

Det står jo svart på hvit i Fremskrittspartiets program at et av Fremskrittspartiets fremste mål er å knuse fagbevegelsen (LO), selvsagt for å gjøre det lettere for kyniske arbeidsgivere å utnytte arbeidstakerne. Merk; Fremskrittspartiet sier intet i sitt program om at de vil ”knuse” fagorganisasjonene som organiserer høyere utdannede og rike. Bare LO.

LO er den eneste organisasjonen igjen i Norge som forsvarer velferdsstaten, og de kollektive arbeidsavtalene som sikrer arbeidstakere med midlere/ lavere utdanning ei lønn som det er mulig å eksistere på – samtidig som at LO tar ansvar for de som bli henvist på trygder og stønader.

Fremskrittspartiet fremste ønske er å få en sterk fremvekst av en ny fattigdomsklasse (arbeidstakere) som ikke stiller krav, samt fjerne lov- og avtalever som gir rettigheter/ beskyttelse til arbeidstakerne - slik at de rike kan tjene seg enda rikere enda raskere! Samtidig som at Fremskrittspartiet vil demontere velferdsstaten – til fordel for skattelette for de rikeste. Da slipper de rike (og andre) å bidra med skatter og avgifter til å finansiere sykelønnsordninger, pensjoner, trygder (arbeidsledighetstrygder)/ uføretrygd, skoler, helsevesen osv osv for familiene til arbeidstakere med midlere/ lavere inntekts- og lønnsnivå. De rike har jo penger nok til å betale dette selv (ofte ved hjelp av skjulte kontoer/ formuer i skatteparadiser). Fremskrittspartiet angriper alt det som arbeiderklassen og trygdede er avhengige av for å få utdannelse, ta vare på sin helse, og som sikrer ei inntekt når vi ikke er i stand til å delta i arbeidslivet (så som pensjoner/ trygder/ sykelønn med mer)

Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon er et kjempeproblem- fordi mange i arbeiderklassen og trygdede forledes til å tro at Fremskrittspartiet jobber for dem – og deres velferd. Men i et samfunn hvor ingen skal betale skatter og avgifter – blir det ikke penger til å finansiere sykelønnsordninger, pensjoner, trygder (arbeidsledighetstrygder)/ uføretrygd, skoler, helsevesen osv osv. Det må arbeiderklassen/ trygdede bare innse. Det kan være surt å betale skatter og avgifter – men alternativet kan bare være så veldig mye verre!
Arbeidstakere på midlere/ lavere inntekter og trygdede må bare innse at deres lønnsnivå ikke makter å bære kostnadene det vil innebære om man skal (over)leve i Fremskrittspartisamfunnet!

Godt at Justisdepartementet er kommet på banen med avsløringer og Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon! Og det er bare å konstatere at mange arbeidstakere, med både lav/ midlere/ høyere utdanning og lønnsnivå – som stemmer/ sympatiserer med Fremskrittspartiet – som burde vært beskyttet mot seg selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar