søndag 25. april 2010

Fremskrittspartiets mål med dobbeltkommunikasjon

Hva er Fremskrittspartiets mål med dobbeltkommunikasjon?

INNLEDNING;
For tredje gang skriver jeg om dette temaet - Fremskrittspartiet og dobbeltkommunikasjon. Hva er målet med denne dobbeltkommunikasjon?


I dag (25.04) står det følgende på trykk i NRK Emrah Senel), sitat;

FREMSKRITTSPARTIKOMMUNER TAR INN MEST BOMPENGER

Selv om Fremskrittspartiet (Frp) sier nei til bompenger, er Frp-kommuner som tjener mest på denne avgiften, hevder Tore O. Sandvik, Aps fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han sier at ingen uttrykker så stor motstand mot bompenger som Fremskrittspartiet, sam¬tidig som de står bak mesteparten av bompengene i landet.
Sandvik viser til at Fremskrittspartiet er i posisjon og aksepterer bompenger i Oslo, Os, Auste¬voll, Askøy, Fredrikstad og Bergen.
Sandvik viser også til at Frp har godtatt bompenger i Tønsberg, Fræna, Sula, Kvinnherad, Fjell og Raufoss.

Sitat slutt.

I GÅR (24-04), STO FØLGENDE PÅ TRYKK;

Aftenposten.no, sitat;

Aftenposten.no skriver i dag (24.04) at Justisdepartementet går ut og hevder at Fremskrittpartiets politikk vil føre til motsatte resultater av hva partiet selv sier at de ønsker.

Fremskrittspartiets forslag til statsbudsjett for 2010, ville mer enn halvert midlene til Utlendingsdirektoratet, og nesten halvert Utlendingsnemda, som forvalter asylpolitikken i Norge. Det ville ført til at en strøm av asylsøkere fikk opphold, og Justisdepartementet mener at slurvete behandling vil føre til at flere får opphold. Hvis man kutter i stillinger vil det bli færre til å behandle søknadene eller behandlingen vil bli veldig lite grundig, sier statssekretær Pål Lønseth til Aftenposten.no.

Statssekretæren mener også at Fremskrittspartiets strenge asylpolitikk ville før til mer kriminalitet, lengre soningskø og manglende plasser i varetektsfengsel. Mindre penger til asylmottak vil føre til at flere asylsøkere blir stående uten tak over hodet, hevder Justisdepartementet.
De måtte uten lovlig inntekt ha skaffet seg mat på egen hånd. Fremskrittpartiets asylpolitikk vil lede til økt vinningskriminalitet, mer vold og flere sosiale problemer, sier Lønseth.

Sitat slutt.

PÅSTAND:
Fremskrittspartiet driver med dobbeltkommunikasjon – for å lure til seg stemmer på falskt grunnlag! Hvor/ hos hvem forsøker de å lure til seg stemmer? jo – i den gruppen av befolkningen som er størst. Det vil si hos arbeidstakere/ trygdede med midlere/ lavere utdannelse, økonomi og inntekt. Hvorfor rettes kreftene inn mot denne befolkningsgruppen?

Hensikten synes åpenbar! Målet for Fremskrittspartiet er å bruke stemmene fra arbeidstakere/ trygdede med midlere/ lavere utdannelse, økonomi og inntekt – til å gi Fremskrittspartiet makt (bli store nok), slik at Fremskrittspartiet kan bli store nok til å kunne frata de samme velgerne deres tariffavtaler (ei lønn som er tå leve av), trygder, pensjoner, stønader), og streikerett.

Strategene i Fremskrittspartiet bruker enormt med kapital, tid og krefter (med økonomisk støtte fra blant annet Stein Erik Hagen), på å finne saker som arbeidstakere/ trygdede med midlere/ lavere utdannelse, økonomi og inntekt er opptatt av – eller skaper frykt og utrygghet hos, og fokusere på disse sakene gjennom dobbelkommunikasjon – for å tilegne seg makt.
Når (dersom det skjer) at Fremskrittspartiet får den makten de ønsker seg – så er det Fremskrittspartiets mål å knuse alle de rettighetene som arbeidstakere/ trygdede med midlere/ lavere utdannelse, økonomi og inntekt har oppnådd, og som de før eller siden blir avhengige av.

Fremskrittspartiets strategi og politikk går med andre ord ut på å bruke (lure) arbeidstakere/ trygdede med midlere/ lavere utdannelse, økonomi og inntekt i et spill med dobbeltkommunikasjon til selv å ødelegge og undergrave egne opparbeidede rettigheter.

Ovennevnte to saker (bompenger/ innvandringspolitikk) viser i prakis hvordan Fremskrittspartiet – gjennom dobbeltkommunikasjon arbeider mot nettopp det målet!

LES FREMSKRITTSPARTIETS PROGRAM – DA VIL DU OPPDAGE AT;

Fremskrittspartiet oser av hat mot arbeidstakere/ trygdede med nettopp midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå! Det fremgår av Fremskrittspartiets partiprogram, alternative statsbudsjett og gjennom stemmegivning i Stortinget hva Fremskrittspartiet vil gjøre med Arbeidsmiljøloven, tariffavtaler, og streikeretten – som nettopp berører disse arbeidstakergruppene (dvs ovenfor arbeidstakere på lavere/midlere lønns- og utdanningsnivå). I tillegg kommer Fremskrittspartiets faktiske utøvde politikk ovenfor trygdede (eksempelvis; Ved behandling av pensjonsreformen – ville Fremskrittspartiet gjøre alle til minstepensjonister – hvem vill det gått ut over?).

Fremskrittspartiet fremste politikk viser seg å være å få opp arbeidsledigheten i Norge (Fremskrittspartiet sto jo handlingslammet mht å sette i gang sysselsettingsprosjekt når finanskrisen rammet oss), og at det skal komme inn mange fattige arbeidssøkende fra utlandet til Norge som mulig – slik at det er mulig å få norske arbeidstakere til å underby hverandre på lønninger og andre faglige rettigheter (slik vi blant annet opplever det ved bruk av anbud – dvs politisk initiert sosial duping).

Da arbeidsledigheten steg kraftig på 90-tallet, var et av hovedbudskapene til Fremskrittspartiets formann, Carl I. Hagen i kampen mot arbeidsledigheten – at arbeidstakere (med midlere/ lavere utdannings- og lønnsnivå) skulle begynne å underby hverandre på lønn – slik at det skulle bli lettere for dem å få jobb. I det lå det en klar melding om at arbeidstakere skulle begynne å undergrave opparbeidede lønns- og arbeidsvilkår inngått gjennom tariffavtaler. Det var et angrep på fagbevegelsen (et forsøk på fagforeningsknusing)!

FREMSKRITTSPARTIETS HAT
Fremskrittspartiets hat til arbeidstakere/ trygdede med nettopp midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå står jo svart på hvit i Fremskrittspartiets program! LO er som kjent den fagorganisasjonen som organiserer flest arbeidstakere med lavere/ midlere lønn, økonomi og utdanning. Et av Fremskrittspartiets fremste mål er å knuse fagbevegelsen (LO), selvsagt i den hensikt å gjøre det lettere for kyniske arbeidsgivere å utnytte arbeidstakerne.

MERKNAD;
Fremskrittspartiet sier intet i sitt program om at de vil ”knuse” fagorganisasjonene som organiserer arbeidstakere med høyere utdannede og rike. Det er bare LO Fremskrittspartiet er ute etter å ta knekken på. Merk det!

LO er den eneste organisasjonen igjen i Norge som forsvarer velferdsstaten, og de kollektive arbeidsavtalene, og streikeretten som sikrer arbeidstakere med midlere/ lavere utdanning ei lønn som det er mulig å eksistere på – samtidig som at LO tar ansvar for de som faller utenfor arbeidsmarkedet – og blir henvist på trygder og stønader. Ikke rart at LO da er en trussel mot Fremskrittspartiet - og at det er derfor Fremskrittspartiet har opprettet egne skrivekorps som driver regelrett hets mot LO og LO-medlemmer.

Fremskrittspartiet fremste ønske/mål – synes å være å få en sterk fremvekst av en ny fattigdomsklasse (arbeidstakere) som ikke stiller krav, samt fjerne lov- og avtalever som gir rettigheter/ beskyttelse til arbeidstakerne. Slik kan de rike tjene seg enda rikere enda raskere – og klasseskillene kan øke raskere!

FREMSKRITTSPARTIET VIL DEMONTERE VELFERDSSTATEN
En studie av Fremskrittspartiets program, alternative statsbudsjett og stemmegivning i Stortinget viser at Fremskrittspartiet vil demontere velferdsstaten – til fordel for skattelette for de rikeste.
Fjerner man velferdsstaten - da slipper de rike (og andre) å bidra med skatter og avgifter til å finansiere sykelønnsordninger, pensjoner, trygder (arbeidsledighetstrygder)/ uføretrygd, skoler, helsevesen osv osv – som kommer familiene til arbeidstakere med midlere/ lavere inntekts- og lønnsnivå til gode. De rike har jo penger nok til å betale dette selv (ofte ved hjelp av skjulte kontoer/ formuer i skatteparadiser).

MERKNAD:
Tidligere angrep Fremskrittspartiet hele veien ”offentlige byråkrater” (som gjorde livet surt og vanskelig for folk), som ble ansett som udugelige. Nå har Fremskrittspartiet sluttet å angripe disse ”byråkratene” – hvorfor. Jo, fordi tall viser at 9 av 10 ansatte i det offentlige byråkratiet består av en utdanningselite – med høyere lønn.
Arbeidstakere med midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå er nå konkurranseutsatt gjennom foretak og AS-ifisering av offentlige virksomheter. Dermed har Fremskrittspartiets vrede og skyts mot offentlige byråkrater stoppet opp – nå er det LO som er Fremskrittspartiets store fiende – nettopp fordi at LO ivaretar alle i samfunnet (også arbeidstakere/ trygdede med midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå).

Fremskrittspartiet angriper alt det som de fleste fra arbeiderklassen og trygdede er avhengige av for å eksitere (tariffavtalene), få utdannelse, ta vare på sin helse, og som sikrer ei inntekt når vi ikke er i stand til å delta i arbeidslivet (så som pensjoner/ trygder/ sykelønn med mer). Et spleiselag de rike ikke vil være med på (men de rike – ofte nullskatteytere – ser gjerne at arbeiderklassen og trygdede skal bidra til dem når de kjører økonomi, bankvesen osv over ende). I de rikes verden går solidariteten bare en vei – dvs fra de fattige til de rike (= Fremskrittspartiets politikk)!

VÅKN OPP!
Det er på tide at arbeidstakere/ trygdede med nettopp midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå våkner opp – og gjennomskuer Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon – og at de er i ferd med å bli utnyttet på falske premisser (dobbeltkommunikasjon) av Fremskrittspartiet.

Mange fra arbeiderklassen og trygdede forledes til å tro at Fremskrittspartiet jobber nettopp for dem – og deres velferd – det er helt feil!
Logikken er enkel, (og som Fremskrittspartiet proklamerer); I et (Fremskrittsparti)samfunn, hvor ingen betaler skatter og avgifter – blir det heller ingen inntekter til det offentlige – som igjen skal finansiere sykelønnsordninger, pensjoner, trygder (arbeidsledighetstrygder)/ uføretrygd, skoler, helsevesen osv osv. Det må arbeiderklassen/ trygdede bare innse at slik er det! Fremskrittspartiets politikk er ikke løsningen på utfordringene som ca 63 % av Norges befolkning er avhengige av på en eller annen måte – dvs velferdssamfunnet.

Det kan tidvis være surt å betale skatter og avgifter når lønna eller trygden enkelte ganger er vanskelig å få til å strekker til, men alternativet - som er å ikke få trygd/ ei lønn som ikke er til å leve av, er bare så veldig mye verre! Da gjenstår det bare å innse at Fremskrittspartiets politikk – tilpasset multimillionærene – ikke er løsningen for arbeidstakere/ trygdede med midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå!
Det er bare å innse at med det ”velferdssamfunnet” og det lønnsnivået som Fremskrittspartiet akter i gi til arbeidstakere/ trygdede med midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå, ikke er mulig å eksistere på i Fremskrittspartisamfunnet! Det er samfunnet er bare forbeholdt de rike!

Arbeidstakere/ trygdede med nettopp midlere og lavere utdanning, økonomi og lønnsnivå, bør i hvert fall ha lært nå, at på spørsmål om innvandringspolitikk og bompenger – så har Fremskrittspartiet seilt under falskt flagg. Og mange bør føle seg ført bak lyset og lurt – av nettopp Fremskrittspartiet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar