mandag 12. september 2011

Valgets retning

Kommune- og fylkestingsresultatet 2011 ca kl 01.00 viser at;
Mange velgere har registrert Fremskrittspartiet meget brutale politikk mot arbeidstakere – særlig mot arbeidstakere i yrker som normalt rekrutteres fra de med midlere/ lavere inntekt og utdanning. Og har dermed vendt Fremskrittspartiet ryggen!
Velgerne har også registrert hva virkningen vil bli av Fremskrittspartiets meget passive politikk ovenfor fattige og de som er avhengig av samfunnets støtteordninger.

Fremskrittspartiet politikk kan oppsummeres slik for arbeidstakere og de som er avhengig av samfunnets støtteordninger; Fremskrittspartiet = utrygghet!

Alle arbeidstakere i Norge har meget god grunn til å være fornøyd med Fremskrittspartiets tilbakegang – det vil en kraftig tilbakegang for de støttespillerne som ønsker et mer brutalisert arbeidsliv og sosial dumping satt i system!

Det som bekymrer er Høyres fremgang! Høyres politikk styres i meget stor grad av EU og EUs politikk.
Høyres fremgang betyr at mange velgere ønsker skatte- og avgiftslettelse, høye utbytter av grådige virksomheter som utfører oppdrag for det offentlige – på bekostning av innholdet i velferdstilbudene, salg av offentlige eiendommer og verdier til dumpingpriser, forgjelde fremtidens skattebetalere (ødelegge fremtidens velferd) gjennom å kjøpe offentlige tjenester gjennom prosjekter med offentlig privat samarbeid (OPS) – et svindyrt avbetalingssystem. Resultatet av en slik politikk, dersom den realiseres, vil være – slik beboere opplever det i land som i dag lider under finans- og gjeldskriser – å øke kommunene/ fylkeskommunenes gjeld for å finansiere den (u)ansvarlige politikken. Dvs en kortsiktig og uansvarlig løsning.

Høyres fremgang betyr en økt interesse for markedsliberalisme – dvs den politikken som har ført til finans-/ gjeldskrisene i land som Island, USA, Hellas, Portugal, Spania, Irland, Italia m.fl.
Normalt tar folk lærdom av feil som er begått – det er trist å registrere at markedsliberalistene ikke gjør det. Det er meget bekymringsfullt!

Det betyr at arbeidstakere har en stor utfordring – om de fortsatt vil beholde et sterkt velferdssamfunn, og et anstendig arbeidsliv. Det handler om å hindre at Fremskrittspartiet og Høyre (samt Kristelig folkeparti og Venstre) får makt i 2013.

Dog: Det viktigste å glede seg over - er at det brutaliserte arbeidslivet som Fremskrittspartiet vil innføre - har fått et kraftig tilbakeslag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar