mandag 6. desember 2010

Hvordan går det med Fremskrittspartiets politikk i Os kommune?

Nå er ikke jeg så vel bevandret med hvordan det står til politisk i Os kommune utenfor Bergen. Men litt nysgjerrig blir man jo et snaut år før nytt kommune- og fylkestingsvalg. Derfor er det interessant at Norges Fremskrittspartikommune - fremfor noen - er i ferd med å snu på flere områder politisk – det vil si reversere på den politikken som er blitt ført. Det i følge utsagn fra personer med kjennskap til kommunen. Men hvordan kan det ha seg at Fremskrittspartikommunen Os – etter bare noen år er i ferd med reversere på sin opprinnelige Fremskrittspartipolitikk? Os kommune har fått en dyrkjøpt lærepenge!!!

Foreløpig er ovenstående bare en påstand. Poenget er at foran kommunevalget i 2011, er Os kommune verdt en nærmere studie – for å få en dokumentasjon – på hvordan det faktisk står til politisk i Os kommune etter år med Fremskrittspartipolitikk! Slik dokumentasjon kan være kjekt å ha med seg i valgkampen i 2011.

Mediene har fortalt oss noe! Og spørsmålet er; Hva sitter innbyggerne og skattebetalerne i Os kommune igjen med etter at Fremskrittsparti har fått herje fritt, i sin iver etter konsekvent å bygge ned velferdssamfunnet over alt hvor de får makt? Jeg registrerer at kraftaksjene som Os kommune eide - er solgt. Og det antakelig til dumping priser sett i forhold til hva de samme aksjene faktisk er verdt i dag – og det er dermed grunnlag for å hevde at kommunens innbyggere er dermed blitt snytt for store verdier. ”Det er ikke en kommunal oppgave å drive kraftverk” het det fra Fremskrittspartiet. Os kommune fikk et visst overskudd en periode – blant annet som en følge av salget av ”arvesølvet”, og hvor Fremskrittspartiet i Os valgte å investere av disse pengene på børsen. Det gikk relativt bra en stund – dvs inntil den internasjonale ”Fremskrittspartipolitikken” skapte en verdensomspennende finanskrise. Dermed møtte Fremskrittspartipolitikken i Os seg selv i døra, også tapte så det suste på børsen – og innbyggerne (skattebetalerne) ble igjen snytt for store verdier. Alt takket være Fremskrittspartiet og Fremskrittspartipolitikk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar