lørdag 19. desember 2009

Fremskrittspartiet kutter!

I Norge kan du kan gå på jobben uten - og stå med lua i hånda når sjefen kommer. Du får sykelønn når du er syk. Du slipper å bli sagt opp fordi sjefen din ikke liker trynet ditt, og lønnsnivået ditt bestemmes ikke ensidig ut fra om sjefen liker deg eller ikke. I Norge får 5 ukers ferie, med feriepenger gjennom ferielønnsavsetting hvert år. Du får arbeidsledighetstrygd hvis du er arbeidsledig, og veldig mye mer…Dette får du fordi at vi har et sterkt LO! Et LO som engasjerer seg og tar medansvar for samfunnsutviklingen i Norge gjennom politisk påvirkning!
Politisk påvirkning er mulig, fordi LO samarbeider med partier som vil snakke med oss – og ikke mot oss!

LO er den siste skansen i Norge som kjemper for, og vil bevare velferdsstaten og innholdet i velferdsstatens politikk.

På dette forumet, og i andre forumet, er det en ondsinnet skrivegjeng, som forsøker å fremstille et slikt viktig engasjement som ”samrøre”,
”betaler kjøper seg innflytelse”, at faglig politisk samarbeid er en slags type ”mafiavirksomhet” osv osv. Dette ved siden av at de forsøker å henge ut politiske motstandere på en svært negativ måte. Vel, dem om det. De fleste i denne skrivegjengen er så feige at de opererer under nick-navn/ uriktige navn. De er så feige at de tør ikke stå frem med sine meninger – og de forsøker å forsøple nettstedene på en slik måte, at det synes åpenbart at nettsteder skal være en propagandamaskin for en annen type politikk enn den sosialdemokratiske!

La oss se litt på hva Fremskrittspartiet vil, og som høyrepartiene i store trakk støtter;
Fremskrittspartiet foreslår i sitt alternative budsjett å fjerne så godt som hele kvalifiseringsprogrammet, og kutte i verktøyene for forebygging og tilsyn med arbeidslivet.

Fremskrittspartiet vil kutte i stønadene til enslige forsørgere og de som ikke har opptjent fulle rettigheter i Folketrygden. Noe så usosialt! Slike usosiale kutt vil de gjennomføre for å skjære ned på rettighetene til arbeidstakere, og Fremskrittspartiet tror at dette vil få flere folk i arbeid – hvor skal alle disse få jobb i et for tiden trangt arbeidsmarked?

Arbeidskraft er definert til å være samfunnets viktigste ressurs. Det er de som skal sikre verdiskapningen og trygge framtidas velferd her i Norge. Statsbudsjettet som nylig ble vedtatt, er et budsjett som har som mål å holde arbeidsledigheten av, samtidig som at budsjettet skal ta vare på dagens arbeidsledige, og de som står i fare for å møte arbeidsledighet i kommende år.

Fremskrittspartiet vil stramme inn og spare inn milliarder på å kutte utgifter til som i dag går til dagpenger, sykepenger og uføreordningene.

Fremskrittspartiet vil redusere antall hjelpetrengende ved at alle disse skal få vurdert sin restarbeidsevne på nytt, med tanke på å komme tilbake i jobb så raskt som mulig. Dette sier Fremskrittspartiet - til tross for at vi vet at så mange som 90.000 personer med nedsatt arbeidsevne – og som allerede står i kø og ønsker å jobbe - men som ikke slipper til i arbeidslivet.
Å tro at det er mulig å få folk inn i arbeidslivet, eller friskskrive dem over natta er ikke mulig. Det gjør Fremskrittspartiets forslag til innsparing på trygdebudsjettet er urealistisk. Fremskrittspartiet har forslått å kutte utgiftene til trygdebudsjettene med nesten 9 milliarder kroner allerede i 2010. Subsidiært vil Fremskrittspartiet foreta kutt i dagens ytelser for å kunne gjennomføre innsparingene. Kuttene som Fremskrittspartiet foreslår vil tilsvare 4.300 kroner mindre å leve av for en enslig minste-
pensjonist.

FrP vil tvinge de syke tilbake til arbeidsplasser, og som slettes ikke alltid er der for dem, og som i følge Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett ”ikke er opptatt av å skape”.

Nå er det på tiden at Fremskrittspartiet blir ærlige og redelige, og forteller sine velgere, og andre, hvordan Fremskrittspartiets budsjett henger sammen, samt være tydelig på å tilkjennegi hvor og hvordan kuttene i det foreliggende statsbudsjettet skal gjennomføres i praksis.

I mangel på slike viktige avklaringer, er det i hvert fall viktig for arbeidstakere - og andre - å holde Fremskrittspartiet langt unna regjeringskontorene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar