søndag 20. desember 2009

Høyre større en Fremskrittspartiet

Det kan virke som om folk på høyresiden er blitt opptatt av redelighet, troverdighet og fast kurs! Det er gledelig – selv om dette utsagnet kommer fra en politisk motstander. På en meningsmåling i Dagbladet får Høyre en oppslutning på 21,8 prosent, som er en fremgang 4,6 prosentpoeng i forhold til valgresultatet.

Desto mer gledelig er det at det useriøse, dag-for-dag vinglepartiet Fremskrittspartiet går tilbake med 1,3 prosentpoeng - til 21,5 prosent, og er dermed mindre enn Høyre.
Jeg har ofte lurt på hvor lenge det ville gå før velgerne på høyresiden innser at Fremskrittspartiet ikke er løsningen for høyrepartiene. Tenk på alle forslagene Fremskrittspartiet fremmer uten å ha økonomisk forankring i budsjettene – de burde jo vært tiltalt for villedende reklame. Til og med Fremskrittspartiets tilsynelatende egen fjernsynskanal – TV 2 (Frp 2), synes at Fremskrittspartiet ble bare for drøye i årets valgkamp, og avslørte at det manglet 100 mrd kroner mellom hva Fremskrittspartiet hadde lovet velgerne – og hva de faktisk hadde til rådighet. Men det viser bare hvor useriøse dette partiet er.

På nettstedene ser at Fremskrittspartiet har et fast skrivekorps, som ofte opptrer anonymt, og dermed er så gjennomsyret feige at de tør ikke stå for sine egne meninger engang. De henger ut folk, og forsøker å avspore og forsøple det som skal være konstruktive meningsytringer. I det siste har noen av dem gått så kraftig over streken, og er blitt avslørt, så kanskje at også dette påvirker meningsmålingene. Det er bra! Kanskje vi etter hvert kan få tilbake større grad av seriøsitet i debattene! Det blir jo ganske spesielt når Fremskrittspartiets faste skrivekorps går lengre enn hva partiet står for – og dermed ødelegger for eget parti – selv om det er kjempegledelig for oss som tar avstand fra slik useriøs, uredelig, usammenhengende og vinglete politikk som det Fremskrittspartiet står for!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar