mandag 16. mai 2011

Det kan ikke lengre være tvil

Det kan ikke lengre være tvil – Fremskrittspartiet er et ”ja til EU-parti fremfor noen! Beviset er partiets forslag til endringer i Arbeidsmiljøloven! Fremskrittspartiet er et parti som vil at arbeidstakere generelt skal bli behandlet som det ble avslørt at ansatte i firmaet Adecco ble behandlet. Fremskrittspartiet er et ”Adecco-parti” – og fremstår EUs vikar- og tjenestedirektivs viktigste støttespiller. Med andre ord; Fremskrittspartiet fremstår som det mest EU-vennlige partiet vi har her i landet.

Fremskrittspartiets forslag om at ukentlig arbeidstid skal økes til ca 42,5 timers arbeidsuke (inklusive spisepause), 400 timer overtid, 13 timers arbeidsdag, og ingen overtidsbetaling, og innføring av ”oljeturnuser” uten innblanding fra fagbevegelsen – viser en omfavnelse av EUs tjenestedirektiv som mangler sidestykke i norsk politikk.

Forslaget om å vingeklippe fagbevegelsen fra rettigheter i lov- og avtaleverket om godkjenninger av turnuser og overtid, er en alvorlig trussel mot ordningen med trepartssamarbeidet i norsk næringsliv– som trolig fremstår som en av de mest suksessfulle samarbeidsformene i verden med tanke på høy sysselsetting og et velfungerende velferdssamfunn.
Forslaget om å redusere fagforeningenes makt – er dermed et alvorlig angrep på avtaleverket i arbeidslivet!

Ingen arbeidstakere kan for alvor mener at et parti - med en slik politikk – må få makt i Norge? Ingen kan for alvor mene at arbeidstakere skal jobbe mer, og få mindre igjen for innsatsen i den hensikt å gjøre de rike enda rikere – i et enda raskere tempo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar