mandag 1. mars 2010

Ny avsløring om Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon

Stortingsrepresentant Heikki Holmås har i et inserat satt ord og tall på Fremskrittspartiets dobbeltkommunikasjon (Klassekampen 01.03.2010).

Hver gang det skjer noe som skaper mediedekning knyttet til innvandrere, kommer Fremskrittspartiets tillitsvalgte på banen og kritiserer regjeringen for å ha feilet i innvandrings- og integreringspolitikken. Underforstått at Fremskrittspartiet har løsningen på problemene og utfordringen – tror mange. Men slik er det selvsagt ikke!

Fremskrittspartiet kritiserer (spiller som vanlig på forventningenes misnøye) uten å ha verken svar eller løsninger på utfordringene selv (dvs dobbeltkommunikasjon).

Fremskrittspartiet skriker alltid opp om at innvandrere må lære seg norsk, samt komme seg i arbeid, en klok og fornuftig målsetting. Men nå har Stortingsrepresentant Heikki Holmås gått igjennom Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett og sammenlignet med regjeringens budsjett. Det viser at Fremskrittspartiet vil kutte nærmere 1,9 mrd kroner i opplærings- og integreringstiltak ovenfor innvandrere i forhold til regjeringen opplegg. Det betyr at Fremskrittspartiet – om de hadde hatt regjeringsmakt – ville ha utviklet det samfunnet som de sier at de er imot!

Når skal man oppleve å få et redelig utspill fra Fremskrittspartiet – fritt for dobbeltkommunikasjon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar