tirsdag 1. september 2009

Er Siv jensen egnet til å være statsminister?

Dagens VG oppslag får meg til stusse om Siv Jensen i det hele tatt er egnet til å være partileder? Dagens utspill bør i hvert fall være et bidrag til egen ”dødsdom” som fremtidig statsministerkandidat!

Siv Jensen skal nå ha oppmerksomhet på alt – og får det så det virkelig holder noe særlig Frp 2, unnskyld TV 2, bidrar sterkt til. Det har nok falt damen fra Fremskrittspartiet meget tungt for brystet at hun ikke har fått oppmerksomhet også klær, bein og miniskjørt. Da er det bare en måte å få det på – nemlig ved å oppkonstruere et fokus med påstand på diskriminering. Så spesiell føler Fremskrittspartiets leder seg.

I tillegg er det slik at Fremskrittspartiets Siv Jensen - forsøker ved en hver anledning - å fremstå som et mobbeoffer i debatter. I dag er det - jf VG - sittestolene og kameraene til NRK som er problemet. Og hvor det skapes et inntrykk av NRK bevisst har valgt spesielle stoler i den hensikt å diskriminere Siv Jensen – hvor det i følge Jensen kan virke som om hun går i miniskjørt. Hvem bryr seg om Siv Jensen går i miniskjørt – eller burka for den saks skyld, det er vel det politiske budskapet som bør telle! Hvor blir det av Fremskrittspartiet politikk Siv? Er det ikke den du lenger ønsker å formidle til velgerne? Eller begynner det å bli så mange huller i argumentasjon til Fremskrittspartiet at det er vin og brennevin på bensinstasjonen, kutte ut helsekontroll på eldre bilførere, og øke hastighetene til 110 km/t, og miniskjørtsom har overtatt arenaen? Og så diskriminering da.

Nå er det slik at alle deltakere på fjernsyn må regne med det er kameraer som fanger opp det meste av det som skjer i et studio, og her behandles alle deltakerne likt! Men i følge Siv Jensen er det bare Siv Jensen som diskrimineres.

I den grad noe er oppsiktsvekkende, så må det være at Siv Jensen kritiserer TV 2! Fjernsynsstasjonen som konstant ligger på to hjul og helikopter i Fremskrittsparti, slik at fjernsynsseere skal bli påminnet flere ganger i døgnet om at Fremskrittsparti eksisterer. Nå er situasjonen blitt den at TV 2 har overfokusert på Fremskrittspartiet - så ekstremt - over så langt tid, at det er mange som ikke gidder å slå på aktualitets- og nyhetssendinger lenger.
Det som er positivt at Siv Jensen opptrer slik hun gjør (blant annet dagens VG-oppslag) – er at det bare viser at hun er totalt uegnet som statsministerkandidat. Ved siden av at hun misbruker sin posisjon for å få (medie)oppmerksomhet! Konklusjonen er helt klar; Siv Jensen er ikke diskriminert i valgsendingene. Kledningene er Siv Jensens ansvar – ikke verken TV 2 eller NRK sitt! Dette tøvet burde ikke VG dekket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar