tirsdag 15. september 2009

Fremskrittspartiet må ta sitt ansvar for de borgerlige tapte valget

Siv Jensen må bære ansvaret for tapet på borglig side, og takk for det – å skylde på Venstre og Lars Sponheim blir helt feil!

Siv Jensen skapte et kaos for seg selv da hun ble kjørt så grunndig til verks på sin økonomiske politikk som hun ble. Det må være flaut å være Fremskrittspartivelger/medlem slik hun gikk frem!!! Seriøse politikere kunne jo ikke samarbeide på et slikt grunnlag. Venstre og Kristelig folkeparti viste ansvarlighet – men skapte med sin ansvarlighet et kaos på borgerlig side som verken Høyre eller Fremskrittspartiet klarte å forholde seg til.

Regnefeilen på hvor mye økonomi man hadde til rådighet til å oppfylle valgløftene som Frp lovet, ble gjennomskuet. Bergninger viste at skatte- og avgiftslettelsene som Frp lovet ble på 70 mrd kr), og beregnet økte kostnader i form av ny valgløfter ble på omlag 30 mrd. Det viser at Fremskrittspartiet hadde gjort en regnefeil på minst 100 mrd kr (godt gjort)!

I selvforsvar, og for å unngå å bli satt i søkelyset selv, velger de sure og fornærmede Carl I. Hagen og Siv Jensen å legge skylden over på Lars Sponheim og Venstre. Noe så simpelt!!! Carl og Siv har i sin naivitet ment at Venstre skulle gi avkall på sin politikk og sine verdier og gå inn for Fremskrittspartiet sin politikk – bare for at Siv skulle bli statsminister.

Det så lenge meget mørkt ut på meningsmålingene om at Siv Jensen kunne blitt statsminister, men slik ble det ikke – heldigvis!!! Poenget er at det er Siv Jensen som ødela for seg selv og for den borgerlige seieren. Siv Jensen er verken strategisk eller innehar diplomatiske samarbeidsevner.

Å skylde på Lars Sponheim og Venstre for egen dumhet – er ikke bare skivebom – men et regelrett vådeskudd!!! Siv (og Carl) – vær voksen å ta ditt/deres ansvar – ikke skyld på andre!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar