fredag 11. september 2009

EU-saken er viktig på valgdagen 14. september!

EU-spørsmål skulle bli en del av valgkampen var Høyre målsetting. Med det faktum at det ikke ble slik som Høyre ville – kan for uheldige konsekvenser for det store nei-flertallet det er i befolkningen mot et norsk EU-medlemskap om vi ikke er våkne på valgdagen!

Fremskrittspartiet er trolig for Norsk EU-medlemskap mer enn noe annet norsk parti – men Frp velger å føre velgerne bak lyset i EU-spørsmålet (munnkurv) ved ikke å uttale seg, fordi da vet de at antall medlemmer og velgeroppslutning vil falle dramatisk. Vi vet at høyresiden i Arbeiderpartiet, og som har enorm makt i Arbeiderpartiet, er for EU-medlemskap, og jobber i den retningen.

Til tross for at nei til EU-tilhengerne i Norge har et solid flertall i forhold til ja-siden, så registrerer jeg at partiene Senterpartiet og Sosialistisk venstreparti – er vår eneste og viktigste garantist mot EU-medlemskap! Pr dato har ikke SV og SP den oppslutningen de burde ha med tanke på EU-spørsmålet. Det er ganske alarmerende for EU-saken!

Det vil være alvorlig fro EU-saken om de borgerlige får flertall. Det viktigste nå er å sikre et rød-grønt flertall – det er den beste garantien mot dannelse av norsk medlemskap i EU!!
Med et borgerlig flertall etter 14. september, vil få et meget akselererende arbeidstempo i retning av å få Norge inn i EU. Derfor er enormt viktig for alle norske arbeidstakere at vi får beholde ei rød-grønn regjering etter valget + en sterk allianse som kan sette foten ned mot norsk EU-medlemskap sammen med den rød-grønne regjeringen! Det er viktig i kampen mot sosial dumping!

Er du mot norsk EU-medlemskap; Stem ”rød-grønt” eller partiet Rødt!
Godt valg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar