tirsdag 8. september 2009

Fremskrittspartiet har innsett at slaget er tapt!

FREMSKRITTSPARTIET HAR INNSETT AT SLAGET ER TAPT!

Siv Jensen har innsett at slaget er tapt! Hun har i realiteten startet opp valgkampen for 2013. Det kan ikke være tvil etter hennes opptreden i mediene 07.09. Hun opptrådte som en furten, fornærmet sutrekopp!

Først var det en pressekonferanse på Stortinget mellom Erna Solberg (Høyre) og Fremskrittspartiets Siv Jensen (Fremskrittspartiet). Her skulle de vise for omverdenen at de var ”venner”.

I mangel på respekt for en politisk motstander, kommer Siv Jensen for sent til tillyst pressekonferanse. Og når hun (Siv Jensen) omsider kommer, går hun rett i strupen på, og fyrer hun løs på Erna fordi det er lansert en ”Bondevik III-modell” som et mulig regjeringsalternativ, dvs et regjeringsalternativ som ikke inkluderer Fremskrittspartiet. Siv Jensen spiller rollen som en meget amper og fornærmet dame, og later som Fremskrittspartiet har makt nok til å torpedere det meste av det en eventuell ”Bondevik III-modell” fremme til fordel for Fremskrittspartiets politikk. Slik er selvsagt ikke realitetene.

Hva var seerne vitne til her? Jo, Siv Jensen har innsett at slaget er tapt – og det hun gjorde var i realiteten å startet opp opposisjonspolitikk med tanke på valget i 2013! Og hun fikk til overmål demonstrert at diplomatiske evner og respekt nok ovenfor politiske motstandere til å kunne bekle en eventuell statsministerpost!

Selv Frp 2, unnskyld TV 2, Fremskrittspartiets egen nyhetspåvirker (ikke nyhetsformidler) har nå vendt Fremskrittspartiet ryggen, og programleder Pål T. Jørgensen kjørte Fremskrittspartiets Siv Jensen så grundig til veggs på skattespørsmålet at det må være direkte flaut og pinelig å være medlem/ tilhenger av et slikt parti. Maken til tafatthet fra en partileder (Siv Jensen) skal man lete lenge etter – dvs etter å ha blitt konfrontert med realitetene!

På Fremskrittspartiets landsmøte, gikk Fremskrittspartiet ut og lovte 50 mrd kr i skattelette. Det standpunktet ble opprettholdt inntil NRK i en utspørring fikk presset Siv Jensen til å innrømme at det var et fantasibeløp i forhold til alle lovnadene Fremskrittspartiet har fremmet ovenfor velgerne, og som skal finansieres. Da reduserte Siv Jensen – på direkten - anslaget på skattelette til 29 mrd kr (pytt – pytt – et sprik 20 mrd kr er da ingenting i Fremskrittspartiet).
Frp 2, unnskyld TV 2, hadde regnet på tallene og kommet frem til at skatte- og avgiftsletten som Fremskrittspartiet har lovet velgerne sine i partiprogrammet beløper seg til hele 70 mrd kr.
Det viser bare at Fremskrittspartiet har ikke peiling på verken konsekvenser, eller kostnadsbildet på alt det røret de serverer av lovnader til velgerne om dagen.

I tillegg påpekte programleder På T. Jørgensen kostnadene med alle de lovnadene som Fremskrittspartiet har fremmet til vei og infrastruktur, skole, sykehus, eldreomsorg mv, og mente at det nå er et gap på +/- 100 mrd kr mellom hva Fremskrittspartiet kan forvente å ha av penger til disposisjon og hva de har lovet å gi til velgerne. Svaret på disse realitetene gjorde at Siv Jensen febrilsk forsøkte å finne frem til et svar som er helt på jodet. Vi fikk se en Siv jensen som en tafatt og nærmest handlingslammet leder.

Det viser seg at ikke engang Frp 2, unnskyld TV 2, lenger tror på Fremskrittspartiets rørete politikk – sannheten måtte engang komme for dagen – selv for TV 2 (etter at seertallene synker).
Tenke seg til, i sommer, mens verden var full av tunge nyheter, så brukte TV 2 et stort - langt innslag på gratisreklame for Fremskrittspartiet, hvor den eneste nyheten var at Fremskrittspartiet var på en campingplass på Bø og drakk alkohol og spilte golf (Se og Hør 2?).

Konklusjonen er klar; Det virker som om Siv Jensen har innsett at slaget er tapt, Fremskrittspartiet faller på meningsmålingene, og det hun i realiteten nå gjør - er å innta rollen som opposisjonspolitiker og drive valgkamp for 2013. Det viste Siv Jensen til overmål ovenfor Erna Solberg (Høyre) i går – slik oppfører man seg ikke ovenfor en mulig samarbeidspartner som det Jensen her gjorde!

En stemme på Fremskrittspartiet ved årets valg – er med andre ord en bortkastet stemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar