mandag 14. juni 2010

Finansavgift!

Høyrepolitikk fungerer ikke! Selv høyrefolk ute i Europa skjønner det etter hvert – men ikke før finanskrisen virkelig har nådd dem inn på beinmargen. Det fremgår i dagens nyheter, sitat; ”Det må innføres en avgift på finanstransaksjoner, krever Tysklands statsminister Angela Merkel og Frankrikes president Nicolas Sarkozy. De to tar samtidig til orde for å kreve skatt fra banker for å sikre finansiering til framtidige krisetiltak”.

Det tok mer enn to år før høyrefolk i Europa oppdaget det som rammet USA i 2008. I Norge sover Høyre – og Fremskrittspartiet i særdeleshet – takket være oljefinansene.
EUs høyrepolitikk, og innstramningspolitikk ovenfor alminnelige lønnsmottakere og trygdede (de med midlere/ lavere utdanning og inntekt) merkes nå i hele det økonomiske systemet. ”Skruen kan ikke strammes lengre ovenfor de med midlere/ lavere inntekt” – da er det middelklassen som etter hvert må betale gildet i form av finansavgifter. Slik fungerer den massive sosiale dumpingen som har funnet sted i EU-landene – og alt i et krampaktig forsøk på å redde luftslottet med euroen!

Takk og pris for at høyrepartiene ikke vant valget i 2009 i Norge!!!

Når det er sagt; Det er på tide at det innføres finansavgift også her i Norge – eliten har sluppet altfor billig unna det faktum at norske skattebetalere og småaksjonærer måtte redde nyliberalistenes herjinger på 90-tallet i Norge. Poenget er at Norge må innføre finansskatt ut fra mål om utjamning – ikke som i EU – hvor feilslått EU/ høyrepolitikk er årsaken.

Heldigvis har det norske folket forstått viktigheten og betydningen av å stå utenfor EU!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar