søndag 6. februar 2011

Fremskrittspartiet - partiet for økt byråkrati og unødige økte utgifter!

Omorganiseringen av Oslo Sporveier til Kollektivtransportproduksjon (KTP), er et mesterstykke i hvordan Høyre og Frp-byrådet byråkratiserer Oslo kommune – for deretter å la innbyggerne ta regningen.

Det var tidligere byråd Peter N. Myhre fra Fremskrittspartiet som var initiativtaker og pådriver til denne omorganiseringen – og Høyre støttet forslaget – selvfølgelig!

Et konsulentfirma – Rokade – har konkludert med at resultatet av denne omorganiseringen, er at Oslo kommune blir påført 55 millioner kroner i årlige ekstrakostnader. Årsak; På grunn av byråkratisk dobbeltarbeid!
Men for Fremskrittspartiet synes AS-ifisering og privatisering å være det overordnende målet – koste hva det koste vil!

Per Østvold har skrevet om at Oslo kommune - med Fremskrittspartiet og Høyre i spissen – har vedtatt å kvitte seg med Friluftsetatens driftsenhet - for å overlate ansvaret for vedlikehold av byens parker til private selskaper. Det betyr at et hundre ansatte i Oslo kommune - med spesialkompetanse - blir overflødige og må flyttes til andre oppgaver.
Slik er respekten for arbeidstakere i Høyre og Fremskrittspartiet!

Hvilke arbeidstakere kan stemme frem slike partier?

Konklusjon etter rapporten fra Rokade er at; Høyre og Fremskrittspartiet – er partiene for økt byråkrati og økte unødige utgifter for skattebetalerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar