onsdag 12. august 2009

Fremskrittspartiet dobbeltkommuniserer

Fremskrittspartiet har det med å helgardere sine standpunkt. I Fremskrittspartiet er det sikkert greit å ha et standpunkt tilpasset en hver sitasjon og hvem man møter til diskusjon. Men for velgerne er dette både forvirrende, spesielt når det blir avslørt, samtidig det virker utrolig lite seriøst av et parti som søker makt.
Det er blitt presentert at Fremskrittspartiets svar til LOs spørsmål om sosial dumping, slik:
«FrP er opptatt er for konkurranse i arbeidsmarkedet, men denne konkurransen blir ødelagt om useriøse bedrifter lar arbeidstagere fra nye EU-land jobbe med for lave lønninger. I verste fall vil lønnsnivået endre seg for store deler av befolkningen og mange norske arbeidstakere vil kunne miste arbeidet. En situasjon der norske arbeidere nærmest blir utkonkurrert av arbeidstakere fra EU-land kan ikke FrP akseptere.»
Men Stortingsrepresentant Kåre Fostervold sier noe annet. Til ABC Nyheter har Fostervold slått fast at ”fri konkurranse fra lav lønn er viktigere enn å bevare norsk lønnsnivå”.
I et intervju, sier Per Sandberg at; ”Vi kan ikke akseptere at norske arbeidstakere blir utkonkurrert av latvisk lavlønn. Men Sandberg sier at han likevel vil ha full konkurranse med lativsk lønnsnivå”.
Kan det være mulig at rundt 25 % av Norges befolkning vil ha slik forvirrende politikk inn på Stortinget og i regjering? Det er direkte skremmende!!!!
Nå har Siv Jensen vært ute i media å sagt noe slikt som at det er uaktuelt for Fremskrittspartiet å støtte en regjering som de selv ikke er en del av. Med den uttalelsen er det lite sannsynlig at vi får oppleve Fremskrittspartiet i regjeringskontorene. Det tror jeg norske borgere skal være utrolig glad for – de evner jo ikke klargjøre sin egen politikk virker det som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar