lørdag 29. august 2009

Regningen for Fremskrittspartiets 100 dagers program!

Hvem skal betale regningen til slutt?
Fremskrittspartiet skal, jf 100-dagers-programmet som nylig ble presentert, selge ut statlige verdier for veldig mange milliarder. Disse pengene skal da brukes på investeringer til ulike formål. Med flere investeringer, blir det mer infrastruktur og byggemasse mv som driftes og vedlikeholdes i ettertid - i tillegg til det som allerede eksisterer. Hvem skal da betale regningen - når pengene etter utsalg av offentlige eiendeler er brukt opp, og skattelette er innført, og formueskatt og andre avgifter er avviklet? Jeg synes virkelig synd på de som skal arve samfunnet etter 100 dager med Fremskrittspartiet.
Det er godt Fremskrittspartiet tar så grundig og hardt i – og på denne måten avslører seg. Jeg tror det vil få flere velgere vil avstå fra bruke stemmeseddelen på Fremskrittspartiet!
Måten Fremskrittspartiet og høyrepartiene leker seg med velferdssamfunnet på kan illustreres på følgende måte;

Mens høyrepartiene leker med å ta legoklosser fra hverandre - så leker Fremskrittspartiet seg med å knuse egg. Legoklosser er det mulig å bygge opp igjen til slik de opprinnelig var satt sammen, mens knuste egg derimot - er det umulig å sette i sammen igjen. Derfor må velgerne sørge for at Fremskrittspartiets "eggknusing" av velferdssamfunnet aldri blir en realitet! Stem rød-grønt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar