lørdag 8. august 2009

Om Fremskrittspartiets debattantkorps

På meg virker det som om Fremskrittspartiet har pålagt alle sine medlemmer å bruke ord som "løgner, lyv og bedra, unnvike direkte svar, lukk ørene og øynene for sannheten m.fl" mot alle som ikke deler Fremskrittspartiet sitt syn og standpunkt. Det ser ut til at Fremskrittspartiet har til hensikt å forsøke vinne valget ved hjelp av sjikane, personangrep, "slag under beltestedet" osv ovenfor de som har et annet politisk syn/oppfatning. Eller sagt på enn annen måte; Det kan virke som om Fremskrittspartiet gjennom slik ondsinnet taktikk, og gjennom å skape frykt for å bli hengt negativt ut, skal skremme folk med et annet syn fra å delta i debatter. Ikke alle synes det er behagelig å bli hengt ut med slike beskrivelser.

Et gjennomgående fenomen er også at debattantkorpset forsøker å skape skyldfølelse hos motdebattanter. Blant annet ved å påstå at det er motdebattantens skyld at måten de argumenterer på er årsaken til at ”jeg/vi/folk stemmer på Fremskrittspartiet”. Alt selvsagt i den hensikt å kneble debattanter fra å avstå fra å kommentere Fremskrittspartiets politikk.Denne debattformen er nå så gjennomgående og lik hos alle i debattantkorpset til Fremskrittspartiet, at man kan ikke lenger ta dem seriøst. Det er en fordummende, avslørende og lite konstruktivt form for debatteknikk. Så jeg oppfordrer Fremskrittspartiets debattantkorps om å komme på banen og diskutere innholdet i politikken, politikkens konsekvenser og ideologiske forskjeller.

Nylig ble Fremskrittspartiets debattantkorps også avslørt i å sende likelydende debattinnlegg med forskjellige signaturer til mange aviser også.
Beklager dere er avslørt – dere opptrer med en slags oppkonstruert sektlignende atferd som marsjerer i takt, og som forsøker å spille på en slags ”offerrolle” i befolkningen. Det holder ikke i et demokrati!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar