mandag 13. juni 2011

Hvorfor følger ikke Fremskrittspartiet opp egne lovnader?

Hvorfor følger ikke Fremskrittspartiet opp alle sine lovnader?

Hver gang en sentral tillitsvalgt i Fremskrittspartiet ser en mikrofon, eller et TV-kamera, kommer det nye løfter - som det offentlige skal betale. Det offentlige i denne sammenheng - er skattebetalerne.

Den nye taktikken fra Høyre er den samme – Høyre har begynt å love alt til alt og alle – og det offentlige skal betale.

Men hvem skal betale for Fremskrittspartiet og Høyres lovnader? Det sier de ingenting om – i håp om at ”taushet er gull”!
Det er på tide å røyke ut noen fakta!

I alle tidligere år tidligere fra 1980, har skattekutt, nedbygging av offentlig sektor, og at rike mennesker skal slippe å betale eiendoms- og formueskatt, samt arveavgift, preget valgkampdebattene fra Fremskrittspartiet og Høyre. Fremskrittspartiet og Høyre går til angrep på inntekter som fellesskapet er helt avhengig av for å kunne opprettholde en moderne velferdsstat! Med andre ord – det Fremskrittspartiet og Høyre egentlig vil – er å bygge ned velferdssamfunnet!

Dette er saker som Fremskrittspartiet og Høyre ikke snakker høyt om lenger – i stedet nevnte partier å forsøker å fremstå som ”snille og omsorgsfulle”.
Husk da; Fremskrittspartiet og Høyre har ikke endret på sitt partiprogram (Stortingsvalget 2009), de har heller ikke endret på sin ideologi og kultur, og høyrepartiene har en historikk som viser at arbeidstakere og de som er avhengig av samfunnets støtteordninger får meget tøffe kår under regimer med høyrepolitikk/ markedsliberalistisk politikk! Og husk det aller viktigste – Fremskrittspartiets og Høyres tillitsvalgte er de samme – de har ikke endret sine holdninger!!!!!!

Fremskrittspartiets useriøsitet!
Taktikken etter valgnederlaget i 2009 for Fremskrittspartiet, er hele tiden å hamre løs med påstanden om ”at det er dekning for alle Fremskrittspartiets forslag i Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett”. Det stemmer selvsagt ikke!

Det er riktig at Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett eksiterer – problemet er at Fremskrittspartiet “glemmer” innholdet i det budsjetter ”dagen etter” at det er fremlagt! Når “vinden” endrer retning – så har Fremskrittspartiets plutselig 100-vis av millioner å love bort på nye løfter og forslag dagen derpå.

La oss se på et par eksempler på hvor useriøse Fremskrittspartiet faktisk er, og hvordan de forsøker å lure folk!
1. mai i fjor – dagen etter at tariffoppgjørene normalt skulle vært avsluttet – gikk Fremskrittspartiets leder, Siv Jensen, ut på Drammen torg, og lovte sykepleiere store lønnsløft. Hvor skulle Fremskrittsparti ta disse pengene fra nevnte hun ikke med et ord? Det fremgikk ikke økonomisk dekning for et slikt lønnsløft verken i Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett – eller innstillingen til revidert statsbudsjett! (Forøvrig var dette en utidig innblanding i lønnsoppgjørene fra Fremskrittspartiets sin side i det tarifforhandlinger er noe som avgjøres mellom partene i lønnsforhandlingene).

Men dette forslaget ble ikke tatt opp fra Fremskrittspartiets side verken i i forbindelse med mellomoppgjøret (årets tarifforhandlinger), eller at jeg har registrert noe framlegg om det i Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett.
Fremskrittspartiets lovnader fra i fjor er med andre ord glemt.

1. mai – i fjor (muligens året før) – møtte Siv Jensen opp på motorsykkeltreff ved Minnesund. Da fjernsynskameraene ble tent lovte Siv Jensen nærmest ny motorvei på vest-siden av Mjøsa. Trolig et milliardprosjekt hva angår kostnader. Hyggelig tanke og sikkert vel ment, menn…..
….Alle er enige om at veien på vest-siden av Mjøsa ikke er bra, og alle unner de som bor der en bedre vei. Men hvor skulle Fremskrittspartiets Siv Jensen hente pengen fra? Det forteller hun ikke noe om! Det fremgikk ikke på Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett for i fjor – og heller ikke i innstillingen til revidert statsbudsjett for 2010. Jeg ikke se at det fremgår i Fremskritts alternative statsbudsjett for 2011 om bygging av ny vei på vest-siden av Mjøsa.

Skal man midlertidig innstille veiutbyggingen med ny E 6 (eller en annen vei) for å finansiere ny vei på Mjøsas vest-side, eller skulle man innstille utbedringene på Rv 202??

Slike impulshandlinger/ forslag kommer daglig fra flere Fremskrittspartipolitikere på ulike samfunnsområder. Men hvor Fremskrittspartiet skal hente pengene fra, og ikke minst arbeidskraft fra – det har de ikke peiling på.
Fremskrittspartiet politikk fremstår dermed som et eneste stort luftslott, og er dermed useriøst!

Og slike politikere søker makt!
”Fremskrittspartiholdningene” har vunnet makt i USA, Island, og en rekke EU-land – og det hat skapt et neste stort kaos, med høy arbeidsledighet, og generelle kutt i samfunnets velferdsordninger!
Det er ikke lengre enn siden 2001 – 2005, at Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig folkeparti og Venstre hadde makt i Norge. De sultefôret kommunene som tvang mange kommuner til å bygge ned på velferden, de kuttet kr 20 000 i dagpenger til langtids arbeidsledige – fordi hørepartiene ønsker en fremvekst av nye underklasser mv. mv.

Ønsker vi en slik fremtidig usolidarisk og urettferdig politikk!!! I hvert fall ikke jeg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar