fredag 7. januar 2011

Fremskrittspartiet og "vanlige folk"!

Nå heter det ikke lengre ”folk flest” i Fremskrittspartiet – nå heter det ”vanlige folk”.

Fremskrittspartiet forsøker å skru opp velgernes forventninger ved å late som de snakker til nettopp ”vanlige folk” når det står et mikrofonstativ eller en journalist foran en Fremskrittspartipolitiker. Alt for å forsøke å kapre stemmer på uredelig vis!

I et debattprogram på NRK den 06.01, uttrykte Fremskrittspartiet leder – Siv Jensen – stor bekymring for alle ”vanlige folk” som ikke makter å betale regningene sine hver måned.

Men la oss se på hva Siv Jensen egentlig sa til ”vanlige folk”;

Sosialistisk venstrepartis leder, Kristin Halvorsen, kommenterte i samme debattprogram at dersom man følger Fremskrittspartiets alternative statsbudsjett for 2011 (det budsjettet som ville blitt brukt om Fremskrittspartiet hadde hatt regjeringsmakt), så ville ”vanlige folk” (de som Fremskrittspartiets leder Siv Jensen påpekte at ikke klarer å betale regningene sine), fått en skattelette på ca kr 1 000.- pr år. Det vil si ca kr 83,- i skattelette pr måned. Mens mangemillionærene ville fått i snitt kr 100 000.- i skattelette pr år. Det vil si ca kr 8 333.- pr måned. Det er en differanse i snitt på kr 8 250.- i skattelette pr måned. Så rørende er hjelpen til ”vanlige folk” fra Fremskrittspartiet! Merk dere det!

De ”vanlige folkene” som ikke makter å betale månedlige regninger i dag, vil neppe makte det med Fremskrittspartiets skattelette til denne målgruppen heller.
Fremskrittspartiet er akkurat slik som enkelte predikanter er; De ”taler i tunger”!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar