onsdag 26. januar 2011

Tariffavtale undertegnes ved Bekke & Strøm

Gratulerer med vel utført jobb! De streikende arbeiderne ved Bekken & Strøm har vunnet en kjempestor seier på vegne av alle arbeidstakere i Norge! Ikke minst i kampen mot sosial dumping.

Det ble en stor seier for LO og LO-forbundene – som er den siste skansen igjen i det norske samfunn som arbeider for sosial utjamning og mot sosial dumping!

Seieren viser også hvor viktig kampen er for alle norske arbeidstakere – at Fremskrittspartiet aldri kommer til makten i Norge! Det er ikke uten grunn at Fremskrittspartiet har programfestet at de vil ”knuse” LO. Det er selvsagt i den hensikt å svekke fagbevegelsen slik at det ikke er mulig å verken å kjempe for – eller streike for å oppnå et verdig liv både på jobb og privat! Fremskrittspartiet vil ikke ha slike aksjoner som de som har funnet sted på Gjøvik hos Bekken & Strøm.

Heldigvis – for norske arbeidstakere - ble det slik i Bekken & Strøm-konflikten at tilhengerne av fagforeningsknuserpartiet Fremskrittspartiet – ikke vant ikke frem!
I morgen (27.01) signeres tariffavtalen, og streiken hos Bekken & Strøm er dermed slutt.

Oslo Tingrett har i en dom vedrørende lovligheten av boikott og sympatiaksjoner mot Bekken & Strøm, slått fast LO, Fellesforbundet, Handel og kontor, og Norsk Transportarbeiderforbund har opptrådt helt korrekt i samsvar med norske lover og regler.

NB!
Norske arbeidstakere må merke seg at dersom Fremskrittspartiet og Høyre kommer til makta, har de signalisert at de vil endre flere lover i arbeidslovgivningen, og hvor hensikten er å frata fagbevegelsen betydelig rettigheter som gir rett til kollektivt å kjempe for arbeidstakeres lønns- og arbeidsvilkår. Fremskrittspartiet og Høyre (og markedsliberalistene) vil innføre EUs arbeidsgiverlovgivning i den hensikt å knuse fagbevegelsen – slik EU har maktet i store deler av Europa! Økonomisk kaos synes å være viktigere for høyrepartiene – enn å ha en sterk, samarbeidende og ansvarlig fagbevegelse!

Til de streikene som har stått løpet ut; Gratulerer – og takk for innsatsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar