torsdag 13. januar 2011

Hvor er "reklamebyrået" til Høyre og Fremskrittspartiet i dag?

På flere av de sosiale mediene, opererer en flokk med anonyme personer som forsøker å bringe den rød-grønne regjeringen i et negativt lys. Det er vi blitt vant til. Men svartmalingen blir jo tidvis så overdrevet og feilaktig at få tar dem seriøst.

I Aftenposten i dag (13.01.2011) fremkommer det at Fremskrittspartiet under valgkampen i 2007 lovet innbyggerne i Oslo at alle dobbeltrom på sykehjemmene skulle opphøre i løpet av 2008. Det fremgår også det fremgår i Oslo Fremskrittsparti sitt valgprogram.

Byråd Sylvi Listhaug (Fremskrittspartiet), med ansvar for omsorgtjenestene i Oslo, (byråden som av mange omtales som byråden for ansvarsfraskrivelse), har sviktet sitt eget partis (Fremskrittspartiets) politikk og lovnader!

Det fremkom i Aftenposten i dag (13.01.2011) at det fremdeles er 324 eldre på dobbeltrom. Og i år er det 2011 – ikke 2008.

Men Fremskrittspartiet og Høyre er jo overhode ikke opptatt av om pleietrengende får de pleien de trenger. Nei, det eneste Fremskrittspartiet er opptatt av (virker det til) er å sørge for de rike får fylt opp lommebøkene, på bekostning av omsorg og pleie av pleietrengende. Da Midtåsen omsorgshjem ble bygd, inngikk enn Høyre og Fremskrittspart en finansieringsform, som sikrer at Jan Petter Collier og Atle Brynestad får minst 100 millioner kroner mer i leie fra kommunen enn hva kommunen ville måtte betalt for tilsvarende sykehjem dersom de hadde bygd i egen regi.
Med denne type sløsing med skattebetalernes penger i Oslo (samt støtte til å varme opp svømmebassenget til Stein Erik Hagen), så har det medført at pleietrengende enkelte steder har fått bare 6 minutter til bespisning, og maks 6 minutter pr toalettbesøk osv osv.

Så hvor er ”reklamebyrået” for Høre og Fremskrittspartiet i dag? Er de blitt tause? Hvorfor sier de ingenting om denne realiteten!
Det viser at Høyre/ Fremskrittspartiets ”reklamebyrå” virkelig sitter i et glasshus – og fremstår som kunnskapsløse i forhold til den politikken nevnte partier fører der de har makt. Eller er det ikke ”stuerent” å beskrive hvordan egenpolitikk er – som tidvis fremstår som hjerterå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar