søndag 17. januar 2010

Begynner virkeligheten å synke inn i Fremskrittspartiet?

Begynner virkeligheten å synke inn i Fremskrittspartiet? I disse dager har ”menneskeskapt” forurensning utløst alarm i Bergen – og store forurensningsverdier i mange andre byer, med påfølgende innføring av ”restriksjoner” på bilkjøring, ”stenging” av parkeringsplasser, og bruk av oddetall/ partall-system for hvem som kunnet bruke ”privatbilen” mv.
Hvor er den alltid ”sjokkerte” leder av Fremskrittspartiet og hennes støttespillere? Normalt skulle vi nå hørt ”sjokkerende” utsagn (hylekor) om noe slikt som at:
- Forurensing er ikke menneskeskapt og at det offentlige farer med ”usannheter” – med henvisning til noen forskningsrapporter som sannsynligvis er betalt av oljeselskaper og den markedsliberalistiske grådige eliten.
- At det er uhørt at ”det offentlige” griper inn i ”private” folks affærer og bilbruken – hvilket setter begrensninger på den enkeltes ”frihet”.
- At slik inngripen fra det offentlige er en overlevning fra ”sovjetstaten”.
- At når folk betaler ”bompengeavgifter” og andre ”avgifter” så må i hvert fall folk få ”frihet” til å bestemme hva de selv vil gjøre – fjern ”restriksjonene”.
- At det offentlige ”stenger” parkeringsplasser, som i stor grad eies av det offentlige – men hvor ”private” står for innkrevningen, viser hvordan det offentlige griper inn i det ”private” næringsliv
- At det offentliges begrensninger på bilbruken går ut over det ”private” næringsliv og setter arbeidsplasser i fare osv, osv.
Ikke et pip har vi hørt fra Fremskrittspartiet denne gangen. Og ikke kan de legge skylden for problemene over på de rød-grønne heller (Bergen er borgerlig styrt). Det er bare nesten ikke til å tro – har virkeligheten etter hvert begynt å innhente Fremskrittspartiet også? Verden slutter visst aldri med å overraske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar