mandag 11. januar 2010

Fremskrittspartiet kritiserer bare for å kritisere!

Fremskrittspartiet skal alltid mene noe om alt – så fort de ser et kamera eller mikrofon så stormer de til. Og det de mener noe om skal alltid ramme de rød-grønne. Greit nok det, det er jo opposisjonens oppgave å drive opposisjonspolitikk. Men av og til går det riktig galt for Fremskrittspartiet, dels blir det selvmotsigelser, og dels glemmer de poster i sitt eget program, hva deres alternative statsbudsjett inneholder – og ikke minst glemmer de tidvis sin egen ideologi. Slik har det vært i alle år. Derfor var det fornøyelig å lese følgende inserat i Aftenposten fra Kjell Olaf Jensen nylig, og tillater meg å sitere innlegget hans;

- Mener Fremskrittspartiet noe?

Fremskrittspartiets leder uttaler i Aftenposten 2. januar om statsministerens nyttårstale at Regjeringen har fått ”hundrevis av innspill” uten at de har ”gjort noe med det de har hørt”, og at ”Dette viser en regjering uten visjoner. De sitter bare og administrerer”.
For det første er dette en absurd selvmotsigelse; Man kan ikke bebreide Regjeringen både at den ikke gjør det andre sier, og at den ikke har egne visjoner. For det andre går vel Fremskrittspartilederen her stikk imot Fremskrittspartiet egen hovedideologi, som går ut på minst mulig statlig styring. Nå bebreider hun altså Regjeringen for å følge Fremskrittspartiets ideologi, hvis man av en eller annen grunn skulle tro henne.
Det er visst ikke lengre aktuelt å spørre hva Siv Jensen og Fremskrittspartiet mener. Spørsmålet må snarere være om de mener noe?

Sitat slutt:

Det er bare å konstatere – et meget treffende innlegg fra K.O. Jensen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar